Politiebericht – Ricardo aangehouden in Paramaribo. Politie roept benadeelde op

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Recidivist Ricardo aangehouden door politie Kwatta in Paramaribo; Politie roept benadeelde op

[quads id=1]

De politie van het ressort Kwatta heeft in de vroeg ochtend van zaterdag 8 december de recidivist Ricardo D. aangehouden.

Politie Paramaribo

De wetsdienaren speelden in op een melding van oplettende buurtbewoners van de omgeving welgelegen dat een verdachte bezig was goederen te sjouwen. Bij aankomst op het adres werd de 28-jarige Ricardo D. aangehouden met in zijn bezit een koelkast en een airco. De verdachte verklaarde tijdens zijn verhoor de koelkast twee jaren terug te hebben gekocht en niets van de airco af te weten.

Goederen gestolen

De verkoper van de koelkast heeft hij niet kunnen aanwijzen. Het vermoeden bestaat dat de goederen van diefstal afkomstig zijn.
[quads id=1]

politie Paramaribo
Foto van KPS

Samen met de in beslag genomen goederen werd Ricardo overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

[quads id=1]

De goederen die in beslag zijn genomen, kunnen worden bezichtigd op het politiebureau te Kwatta te Paramaribo.

Naar de politie

Benadeelden worden opgeroepen zich te wenden, met medeneming van de nodige bescheiden, op voormeld politiebureau.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.