Overleden – Onze papa Leo Waterberg ~ Suriname

overleden Suriname

“Als iemand liefs je verlaat, blijft gelukkig altijd nog de liefde over.”

Leo Umro Charles Waterberg

[quads id=1]

Geboren 1-4-1947
Overleden 30-11-2018 te Commewijne in Suriname

Gepensioneerd metaalbewerker te Billinton

Maandag 10 december is de singi neti van onze vader aan de Afijabastraat.

Dinsdag 11 december van 15.00-16.00 kan er afscheid genomen worden van onze vader in de grote aula van AZ waarna er tot 17.00 een afscheidsdienst zal worden gehouden voor onze vader. Onze vader wordt daarna naar zijn laatste rustplaats gebracht te Annettes hof aan de Coppenamestraat te Paramaribo – Suriname

Papa bedankt voor alles, te wi sa miti baka

Namens de
Kinderen en kleinkinderen
Van Leo Waterberg

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.