Overleden – Onze lieve Phoewa Sharmila Bodhitewarie ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Lieve Phoewa (tante),
U heeft ons altijd als uw eigen kinderen gezien, uw naam staat in ons hart geschreven. U heeft geloofd in het leven, vol liefde, zorg en levenskracht. Het eind kwam veel te gauw,  plotseling uit ons leven gedreven.

Advertisements

In ons hart en gedachten blijft uw altijd leven, uw liefde, uw zorgzaamheid en trouw.

U bent een kind van God en slaapt nu lekker in zijn armen. Wij bidden dat u in hemelse rust komt.

We houden heel veel van je Phoewa. En we gaan je heel erg missen.

Overleden

Sharmila Bodhitewarie

Advertisements

~ Rochana ~

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.