Overleden – Onze lieve Phoewa Sharmila Bodhitewarie ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Lieve Phoewa (tante),
U heeft ons altijd als uw eigen kinderen gezien, uw naam staat in ons hart geschreven. U heeft geloofd in het leven, vol liefde, zorg en levenskracht. Het eind kwam veel te gauw,  plotseling uit ons leven gedreven.

[quads id=1]

In ons hart en gedachten blijft uw altijd leven, uw liefde, uw zorgzaamheid en trouw.

U bent een kind van God en slaapt nu lekker in zijn armen. Wij bidden dat u in hemelse rust komt.

We houden heel veel van je Phoewa. En we gaan je heel erg missen.

Overleden

Sharmila Bodhitewarie

[quads id=1]

~ Rochana ~

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.