Bekendmaking – Overheidsziekenhuizen in Suriname zullen in december de vier maanden twk ontvangen

SRD Suriname

Suriname ~ Overheidsziekenhuizen ontvangen ook 4 maanden twk. De overheidsziekenhuizen in Suriname zullen in december de vier maanden terugwerkende kracht (twk) ontvangen.

[quads id=1]

Ziekenhuis Suriname

Dit heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid bevestigd, zegt algemeen directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, Claudia Redan aan Starnieuws.

De bonden van de overheidsziekenhuizen hebben in een brief aan de directies van de overheidsziekenhuizen hun bezorgdheid geuit hierover.

[quads id=1]

Toezegging van de minister

Redan zegt dat met de toezegging van de minister geen reden meer is voor bezorgdheid. Het personeel zal worden uitbetaald.

De Federatie van Bonden bij Overheidszorginstellingen heeft aangegeven dat wat overeengekomen is met de Centrale van Landsdienaren Organisaties ook geldig zijn voor het ziekenhuispersoneel. Afgesproken is dat de ambtenaren deze maanden vier maanden twk zullen ontvangen in december.

[quads id=1]

Bonden van AZP

De FBBO is niet van plan apart te gaan onderhandelen. Het betreft de bonden bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, ’s Lands Hospitaal, Mungra Medisch Centrum en het Psychiatrisch Centrum Suriname.

SRD Suriname

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.