Clyde bijt in arm van vrouw nadat ze hem betrapt op diefstal ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Winkeldief bijt winkelierster in arm. De 37-jarige Clyde P. is op zaterdag 8 december aangehouden. Deze verdachte had kort tevoren diefstal gepleegd in een supermarkt aan de Akirastraat in het politieverzorgingsgebied Flora te Paramaribo.

[quads id=1]

Winkel in Paramaribo

Dagblad Suriname heeft de informatie dat de politie van Flora niet kon uitrukken voor deze melding, omdat zij niet over een dienstvoertuig beschikt. Zij kregen later een voertuig althans assistentie van politie Uitvlugt om de aangehouden verdachte op te halen en over te brengen naar het bureau.

[quads id=1]

Geen vervoer

Deze verdachte is door omstanders aangehouden. De verdachte ging vreselijk tekeer. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte in de winkel is geweest. Op een onbewaakt moment nam hij SRD 600 uit het kasregister. De winkelierster betrapte de verdachte op heterdaad. Zij trachtte de deur van de winkel dicht te doen. Op dat moment raakte de verdachte in een worsteling met het slachtoffer. Hij beet het slachtoffer aan haar linker onderarm.

[quads id=1]

Hij heeft haar gebeten

Het gelukte de dief om de plaats te verlaten. De winkelierster riep om hulp, waarna enkele omstanders de verdachte achterna gingen. Na zijn aanhouding ging de verdachte tekeer.

vader Suriname
Voorbeeld foto bijt wond

De buit is op hem teruggevonden en is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. In het belang van het onderzoek blijft deze bijtende verdachte in arrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.