Vakantie tip van wereldreiziger Ricky Sewpersad: Vliegen naar Suriname via alternatieve route

vakantie Suriname

Suriname ~ Wereldreiziger Ricky Sewpersad is in Suriname aangekomen via een alternatieve route

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Samen met mijn broertje Rahid Sewpersad vertrok ik op 5 december vanaf Nederland naar Parijs. Na een nachtje in Parijs vlogen wij de volgende dag naar Cayenne om vervolgens met een huurauto te rijden naar Kourou. Nadat we daar een nachtje verbleven reden wij door naar St Laurant voor de overtocht naar Suriname.

[quads id=1]

Nederland naar Suriname

Waarom ik koos om zo te reizen naar Suriname heeft niet alleen te maken met de lagere kosten. We reizen met z’n tweeën dus heel veel scheelt het niet. Reis je met 3 of meer kan het wel aardig wat schelen. Een retourtje Parijs naar Cayenne kostte maar €400 en in dezelfde periode kostte een retourtje rechtstreeks naar Suriname boven de €950 bij de KLM, dit is een aanzienlijk verschil. Echter komen nog extra kosten bij kijken als u reist via Parijs, maar als u het slim aanpakt en vooral met meerdere personen reist, kan het gauw honderden euro’s schelen.

Enkele tips

Enkele tips wat ik kan meegeven is reis met de auto naar Parijs en parkeer op de airport, verder kun je met de taxi naar St Laurant en zo de kosten met anderen delen. Naast het feit dat het goedkoper is, was ik benieuwd hoe het is om via deze route naar Suriname te komen. Wilde dit zelf meemaken en ook laten zien aan anderen hoe het ook kan. Veel mensen kennen deze route wel, maar nog lang niet iedereen.

Leuke reis

[quads id=1]

Als u bijvoorbeeld met spoed naar Nederland moet of omgekeerd zou dit een optie kunnen zijn. Voor mij viel het reuze mee, sterker nog vond ik het een leuke reis. Zal een paar dagen in Suriname verblijven en vervolgens teruggaan richting Nederland. Wil graag het binnenland bezoeken en wat tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden. Op mijn terugreis zal ik indien mogelijk de raketbasis in Kourou bezoeken. Meer over mijn reizen kunt u terugvinden op mijn FB pagina “Never Stop Exploring“.

Foto gemaakt bij Shaqien foods

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

vakantie Suriname