Video – Bryan B. uit Suriname krijgt staande ovatie tijden auditie “the Voice” Nederland

Suriname Nederland

Suriname ~ Zanger Bryan B uit Suriname wordt in The Voice of Holland vergeleken met Gnarles Barkley
‘You make me craaazy’

[quads id=1]

Zanger uit Suriname

De 50-jarige Bryan B stapte gisteravond tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland vol enthousiasme het podium op. Hij zong het nummer When A Man Loves A Woman van Percy Sledge. Dat deed hij zo goed, dat alle vier de coaches omdraaiden.

Sterker nog, zijn performance leverde hem een staande ovatie op van Ali B en Lil Kleine. En Ali B ziet een Nederlandse Gnarles Barkley in hem. “That makes me crazy. Daar lijk je op!” Mee eens? Bekijk zijn auditie hier:

[quads id=1]

Ik voel je energie

De coaches zijn in ieder geval enthousiast. Anouk spreekt vol lof over zijn optreden: “Onwijs goeie stem. Heel goed gezongen. Je hebt een bepaalde energie. Ik zag het niet, maar dat voel je dan. Dat voel je in de zaal. Je geeft heel veel. Dat mis ik dan bij anderen, dat ik dat niet krijg.”

Nog niemand gedaan

Ook Ali B heeft alleen maar mooie woorden te zeggen over Bryan B: “Je hebt zonet met dit optreden zang teruggebracht naar waar het ooit begonnen was. Hoe je geniet, hoe je het lied uit, je laat zien dat het iets met jou doet en dat deel je met de rest. We hebben nog niemand gezien die het zo goed heeft neergezet als het gaat om het beleven van je eigen teksten.”

[quads id=1]

Place to be

Ali doet nog één laatste poging om de 50-jarige zanger voor zich te winnen: “Bryan B, Ali B, place to be.” Maar het mocht niet baten. Bryan B kiest voor Waylon.

Bekijk hier de vide van zijn fantastische optreden:

[quads id=1]


Bron: Glamour.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.