Overleden – Mijn lieve 46-jarige zus en leerkracht Dana Naarendorp ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Voor mij was je meer dan me zus, je betekende alles voor mij . Te mi bing las hoop na joe bing de dape giem.
Joe bing de wang tranga vrouw #DanaNaarendorp dit had ik nooit verwacht. Maar Gado poer joe fu ala ellende nanga pijn.

[quads id=1]

Ik heb nu geen zusters meer
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Rust in Vrede me lieve πŸ’ZusπŸ’

Dana Naarendorp

~ Romano ~

Bekijk hier onder tussen de foto’s de gegevens omtrent de uitvaart. De uitvaart zal MAANDAG plaatsvinden

Vanwege een te kleine ruimte in S Lands , zal die uitvaartdienst plaatsvinden in de Aula van A.Z Academisch Ziekenhuis . Kernkampweg te Paramaribo. Zelfde tijd. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.