Drugsgebruiker mag uit de gevangenis om voor zijn 10 kinderen te zorgen ~ Paramaribo

drugs Paramaribo

Paramaribo ~ Drugsverdachte mag 10 kinderen weer gaan verzorgen. Met een celstraf van 4 maanden, waarvan 3 maanden voorwaardelijk, mag de drugsverdachte Peter P. over enkele dagen weer naar huis om voor zijn 10 kinderen te zorgen.

[quads id=1]

Verdachte Paramaribo

De verdachte is veroordeeld voor het in zijn bezit hebben van pakjes van 21,1 gram hasj en 1,9 gram sukru. Hij werd op 9 november in de buurt van de Zonnebloemstraat te Paramaribo gesignaleerd nadat manschappen van de politie bezig waren met surveillance. Volgens de politieambtenaar A.K was het zijn idee als commandant om op die plaats te gaan observeren, aangezien het om een bekende plaats gaat waar drugs wordt verhandeld.

[quads id=1]

Hij rende weg

De verdachte rende echter bij het zien van de wetsdienaren weg, maar werd later toch nog in de kraag gevat. De verderfelijke spullen werden in de tas van Peter aangetroffen. De veroordeelde gaf toe dat de drugs aan hem toebehoorde, maar ontkende een deel van de verwijten die in het proces-verbaal van de politie was opgenomen.

drugs Paramaribo

Hij is drugsgebruiker. In het proces-verbaal stond dat er een zak in de nabije omgeving was aangetroffen, waarin ook pakjes van 19,9 gram en 5,5 gram marihuana zaten.

[quads id=1]

Hij is gebruiker

Omdat dit ook niet door de getuigende politieman kon worden bevestigd, zag het Openbaar Ministerie geen reden meer om Peter daarvoor verder te vervolgen. De verdachte is eerder al 2 keren veroordeeld voor drugsbezit. De veroordeelde wordt op 9 december in vrijheid gesteld.
Bron: DBS
FR
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.