Dochter liegt over intiem misbruik door vader omdat ze boos was ~ Suriname

dochter Suriname

Suriname ~ Dochter wilde vader pijnigen. Wakidjan D. wilde vrijdag niets meer zeggen toen kantonrechter Daniëlle Karamatali hem daartoe de gelegenheid bood, voordat ze uitspraak deed in de zedenzaak tegen hem.

Vader in Suriname

Het moest bevrijdend voor hem zijn geweest toen ze hem vrijsprak van de beschuldiging van ontucht met zijn toen twaalfjarige dochter in 2012. Officier van justitie Ilse Krenten vorderde twaalf maanden straf met een voorwaardelijk deel van negen maanden.

Hoewel het feit bijna zes jaar geleden is gepleegd, kwam de zaak pas dit jaar aan het rollen. Wakidjan D. werd in verzekering gesteld nadat zijn dochter hem had beschuldigd van ontucht. Eerder was haar vriend opgepakt om dezelfde beschuldiging, maar hij werd vrijgelaten, nadat zij haar verklaring had herroepen en de vader werd vervolgens ingesloten.

Vader beschuldigd

De rechter zei dat het meisje veel tegenstrijdige verklaringen heeft afgelegd gedurende het onderzoeksproces en concludeert dat de tiener alleen in eigen voordeel verklaringen heeft afgelegd. Wakidjan D. verklaarde bij de politie dat hij niet de eerste was die omgang met het meisje kreeg, maar dat anderen hem waren voorgegaan. Maar bij de rechter-commissaris kwam hij terug op zijn verklaring en zei uit vrees de vermeende ontucht te hebben toegegeven.

Ze was boos op hem

dochter Suriname

Het meisje heeft tijdens het onderzoek verteld dat zij haar vader wilde pijnigen, omdat zij ontzettend kwaad op hem was. “Toen zij besefte dat haar moeder niet kon opdraaien voor de dagelijkse onkosten in de huishouding besloot zij de zaak te laten intrekken. Ze zei dat het niet haar vader was, maar Mike”, las de rechter voor uit het dossier.

Mike is de vriend van het meisje, die opnieuw door haar beschuldigd werd. Wakidjan D. werd twee maanden geleden voorlopig in vrijheid gesteld.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.