34-jarige jongen overleden. Familie heeft lichaam geïdentificeerde ~ Suriname

overleden Suriname

Update:

De bromfietser die in de vroege ochtend van donderdag 6 december aan de Magentha Kanaalweg dodelijk is aangereden is door zijn ouders geïdentificeerd als te zijn de 34-jarige Ramesh Mahes.
[quads id=1]
Het ontzielde lichaam van Mahes is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek.


Bromfietser vermoedelijk twee keren aangereden, verkeersbarometer naar 72. Een manspersoon is in de vroege ochtend van donderdag 6 december aan de Magentha Kanaalweg te Suriname  dodelijk aangereden.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie van het ressort Santo Boma kreeg de melding van een aanrijding tussen twee bromfietsers. Op de plek aangekomen verklaarde de ene bromfietser dat hij over de Magentha Kanaalweg reed naar de richting van de Nieuw Weergevondenweg. Voorbij de Welgedacht C weg merkte hij dat een andere bromfietser op de weg stilstond.

[quads id=1]

Hij stond midden op de weg stil

Hij week uit maar kon niet meer voorkomen de man aan te rijden. Het slachtoffer bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De veroorzaker verklaarde verder de man die nog aanspreekbaar was aan een kant van de straat te hebben geplaatst en liep een eind verder opzoek naar hulp.

Hij had hem aan de kant gezet

[quads id=1]

Bij terugkeer op de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden, trof de veroorzaker het verkeersslachtoffer midden op de weg aan. Hij vermoedt dat de man is opgestaan vanwaar hij hem had laten plaatsnemen en dat hij voor een tweede keer moet zijn aangereden.

[quads id=1]

Tweede keer aangereden

Ook de politie van de verkeersunit van regio Midden heeft het vermoeden dat het slachtoffer een tweede keer is aangereden, gezien de schade aan zijn bromfiets en de aangetroffen situatie. De personalia van het slachtoffer is nog niet bekend. Met het overlijden van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 72.

Eerdere berichten:

Politiebericht – Dronken bromfietser overleden na (dubbele) aanrijding in Suriname.

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.