Ernstig zieke baby kon niet geopereerd voordat kosten betaald zijn ~ Suriname

baby Suriname

Suriname ~ Afgelopen april is baby Gracinio Samson geboren met een lichamelijke afwijking. Dit omdat hij te vroeg is geboren. Hij moet voor de zoveelste keer een  chirurgische ingreep aan zijn hoofd ondergaan.

[quads id=1]

Baby Suriname

De radeloze en verdrietige moeder Gracilla Samson klopt aan bij stichting 1 voor 12 Suriname. Ze vertelt het zielige verhaal over haar zoon. Gracinio zijn gezondheidssituatie zit zijn ontwikkeling in de weg. Hij moet weer dringend geopereerd worden.

[quads id=1]

Schuld bij het ziekenhuis

Helaas is hij al 4 keer eerder geopereerd. Een deel van die kosten zijn vergoed door de verzekering maar niet de kosten van de laatste twee operaties. Dat betekent dat er een flink bedrag openstaat bij het ziekenhuis.

Mama Gracilla heeft te horen gekregen dat de kosten eerst betaald moeten worden voordat haar zieke zoon geopereerd kan worden. Hoe nu verder? De directeur van de stichting, Louis Vismale, is in gesprek geweest met het ziekenhuis. De directeur van het ziekenhuis in Suriname heeft beloofd de zaak in handen te nemen. Hopelijk kan hij toch spoedig geopereerd worden.

Bekijk hier de video van het gesprek met de radeloze moeder:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!
Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Tel: 402-362 / 8671288
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12

Video – Alleenstaande moeder met 7 kinderen in gesprek met 1 voor 12 ~ Suriname

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.