Benito trof zijn nichtje aan in bed en dacht dat het zijn vrouw was ~ Suriname

school Paramaribo

Suriname ~ Oom krijgt 8 maanden cel voor aanranden 14-jarig nichtje in Suriname. De 33-jarige Benito is gisteren veroordeeld tot een celstraf van 24 maanden, waarvan 16 maanden voorwaardelijk.

[quads id=1]

Oom in Suriname

Kantonrechter Siegline Wijnhard vond feitelijke aanranding wettig en overtuigend bewezen. De man heeft een 14-jarig nichtje van zijn vrouw betast aan haar geslacht, achterwerk en borsten. Hoewel het meisje beweert dat de oom ook haar ondergoed heeft uitgetrokken, haar heeft ‘gev*ngerd’ en geprobeerd heeft intiem te misbruiken, is het bewijs daartoe niet geleverd.

[quads id=1]

Geen bewijs voor intiem misbruik

Volgens raadsman Oscar Koulen gaat het om handelingen van een man die laat in de avond stomdronken thuis was gekomen. Hij liep naar zijn kamer, sprong gelijk op het bed en greep direct het achterwerk van de vrouw die naast hem lag, denkende dat het zijn vrouw was. Tot zijn schrik bleek echter dat het de 14-jarige was, die tijdens het kijken naar de televisie in slaap was gevallen op het bed.

Ze was in slaap gevallen
Paramaribo Suriname
Voorbeeldfoto mensen in bed

[quads id=1]

Hij sommeerde het meisje gelijk uit de kamer te gaan. “Alcohol is geen vriend van de mens, maar is de vijand van de mens. Alcohol laat mensen dingen doen wat ze normaliter niet zouden doen”, benadrukte de advocaat in zijn pleidooi. Hij voerde voornamelijk een strafmaatverweer, omdat hij ook de handelingen van Benito niet goed wenste te spreken. Volgens hem moet echter wel gekeken worden naar de omstandigheden van het geval. De advocaat vindt ook dat de vrouw van Benito ook mede-debet is indien zij het meisje toestemming heeft gegeven om op het bed te gaan liggen.

[quads id=1]

Toestemming gegeven

“Ik geloof niet dat u zich heeft vergist. Het is zo een ongeloofwaardig verhaal”, stelde de rechter bij het motiveren van het vonnis. Volgens de magistraat is Benito doorgegaan door enkele dagen later weer dronken thuis te komen. Hij nam het slachtoffer toen naar een andere kamer en hier is waar zij elkaar kusten en de verdachte haar borsten betastte. Hoewel het meisje beweert dat zij hierna intiem is misbruikt, ontkent Benito dit.

Benito uit Suriname door het nichtje van zijn vrouw beschuldigd van intiem misbruik

 

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.