Video – First Lady Ingrid Bouterse laat speeltuin Palmentuin te Paramaribo upgraden

Bouterse Paramaribo

Paramaribo ~ First lady Ingrid Bouterse-Waldring, heeft de opening verricht bij de her-ingebruikname van de speeltoestellen in de Palmentuin te Paramaribo.

[quads id=1]

Palmentuin Paramaribo

De presidentsvrouw pleegde deze handeling op woensdag 05 december 2018, in verband met kinderdag. De first lady werd bij aankomst in de palmentuin warm ontvangen door de leerkrachten en leerlingen van O.S Geyersvlijt 1 en 2 en de pupillen van peuterschool Eske te Paramaribo. (zie video).

[quads id=1]

Ze kregen een presentje

Alle kinderen kregen in verband met kinderdag een presentje van de first lady. De presidentsvrouw heeft de speeltuin laten upgraden en nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Dit deed zij omdat de speeltoestellen niet bruikbaar waren voor de kinderen die een bezoekje brachten aan de tuin.

Niet bruikbaar

“Kinderen zijn een parel en wij als ouders moeten onze kinderen opvoeden. Als wij vanaf de geboorte bezig zijn met onze kinderen, weten wij bijna zeker dat het goed komt met onze kinderen”, aldus de first lady.

Luisteren naar hun ouders

Verder gaf de presidentsvrouw de kinderen mee dat zij ten alle tijden naar hun ouders moeten luisteren.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]


Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.