Politiebericht ~ Gewapenden en gewelddadige overval in Supermarkt ~ Suriname

politie Suriname

Rover aangehouden; kompanen voortvluchtig. De politie van het ressort Houttuin heeft met assistentie van Surveillance Regio Midden en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op woensdagmorgen 5 december, de 26-jarige roof verdachte Gemar K. alias ‘Palm’ aangehouden.

[quads id=1]

Criminelen in Suriname

Gemar wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roof overval in een winkel op het Maretraite project. Bij die gelegenheid was hij samen met vier andere criminelen. Onder bedreiging met een vuistvuurwapen is buitgemaakt een I-Phone, een halsketting en vingerring van geel metaal, Srd 1.000 en Telesur belkaarten ter waarde van Srd 1.000.

[quads id=1]

De politie speelde in op de melding die door de Centrale Meldkamer werd gelanceerd. Toen deze rovers de politie zagen aankomen vluchtten zij weg. Een crimineel zag kans weg te rijden in een auto; terwijl Gemar en drie van zijn kornuiten een aangrenzend bos in vluchtten.

Het gelukte de wetsdienaren om Gemar aan te houden. Bij hem is onder andere aangetroffen en in beslag genomen : een kapmes, handschoenen en “tie rips”. De winkelier herkende Gemar alias ‘Palm’ als te zijn één van de rovers. Gemar is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Twee winkeliers moesten medisch behandeld worden omdat zij mishandeld zijn. De overige criminelen worden opgespoord. De gestolen goederen zijn nog niet terug gevonden.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Eerdere berichten:

Brute gewapende overval in Supermarkt te Suriname. 4 verdachten nog niet gepakt

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.