Politiebericht ~ 41-jarige doodgeschoten met jachtgeweer in Suriname

jachtgeweer Suriname

Suriname ~ Moord in het Grankreek gebied te Brokopondoin Suriname. De 41-jarige Soares Francisco De Cruz in de vroege ochtend van maandag 3 december door de 36-jarige verdachte Dapaiz J. met een jachtgeweer neer geschoten. Daarbij is Soares dodelijk geraakt.

[quads id=1]

Doodgeschoten in Suriname

De politie van het ressort Brokopondo kreeg de melding van het dodelijk incident en deed de plek van het gebeurde aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is komen vast te staan, dat de twee mannen als bewakers werkzaam waren voor een aannemer en dat zij in onmin met elkaar leefden. Op de bewuste maandag deed de verdachte Dapaiz zich te goed aan alcohol waarna hij het jachtgeweer pakte en daarmee het slachtoffer Soares Francisco De Cruz neerschoot.

[quads id=1]

In zijn gezicht geschoten

jachtgeweer Suriname

Het slachtoffer is geraakt aan het gelaat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Dapaiz ingesloten en is het jachtgeweer met munitie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van De Cruz is voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.