‘Jaloerse en domme’ jongen stak vriendin neer omdat hij niet zonder haar kan ~ Suriname

Suriname Paramaribo

Suriname ~ ‘Ze is mijn medicijn’. Roué T. wilde koste wat het kost voorkomen dat zijn vriendin de relatie met hem zou beëindigen. “Hij is een rustige jongen, maar hij is zo verschrikkelijk en dom jaloers.

[quads id=1]

Jongen uit Suriname

Hij wilde haar niet verliezen”, vertelde de moeder van Roué gisteren aan kantonrechter Rewita Chatterpal. Op 10 oktober heeft het slachtoffer, de vriendin van Roué, de relatie tussen de twee beëindigd. De verdachte nam echter geen genoegen met het besluit van de vrouw en begon haar uit woede en enkele klappen en vuistslagen toe te brengen.

[quads id=1]

Dom en jaloers

mes Suriname

De moeder en jongere broer van Roué kwamen ertussen om erger te voorkomen. Roué liep naar buiten, pakte een mes uit zijn bromfiets en rende gelijk terug in de woning om het slachtoffer daarmee dood te steken. Bij het maken van een steekbeweging greep het slachtoffer naar het mes, waardoor zij een diepe snijwond aan haar arm opliep. De jongere broer van Roué kon het mes afpakken. Volgens de moeder hebben Roué en zijn vriendin samen twee kinderen. Zij zelf had kort voor het incident van 10 oktober vernomen dat haar zoon vaker zijn vriendin mishandelde.

Vaker mishandelen

[quads id=1]

Zij keurde dit af en heeft hem vaker hierover aangesproken. Op de bewuste dag van 10 oktober was Roué vroeg thuis bij haar en dwong hij haar om het slachtoffer te bellen en te vragen hoe laat zij thuis zou aankomen. Hij had eerder enkele sms-berichten uit de mobiele telefoon van het slachtoffer gelezen, waardoor hij het vermoeden had dat zij ook een relatie had met twee andere mannen.

Twee andere mannen

Roué zou de moeder hebben voorgehouden dat het slachtoffer zijn medicijn is en dat hij niet zonder haar kon leven. Ook dreigde hij haar te vermoorden en zichzelf ook van kant te maken. Deze zaak wordt op 15 januari verder behandeld.

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.