Politiebericht – Man kapt zwager na ruzie met moeder in Paramaribo

moeder Paramaribo

Ignacio ingesloten voor mishandeling zwager. De 27-jarige Ignacio J. is op zondag 2 december aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De verdachte heeft zijn zwager kap verwondingen toegebracht tijdens een gevecht. De politie kreeg de melding van het gevecht en deed het opgegeven adres aan voor onderzoek. Op het adres is het slachtoffer aangetroffen met verwondingen aan zijn hoofd, schouder en pols.

[quads id=1]

Verwondingen aan hoofd

Uit het onderzoek ter plaatse is komen vast te staan dat het latere slachtoffer een woordenwisseling kreeg met zijn moeder. Zijn zwager Ignacio bemoeide zich met de ruzie waarbij hij met een kapmes het slachtoffer te lijf ging met de eerder vermelde verwondingen tot gevolg.

[quads id=1]

Hij heeft hem gekapt

moeder ParamariboPer ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij medisch is behandeld en verwezen is naar de plastisch- en neurochirurg.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.