Gezin op vakantie bruut mishandeld en beroofd door gewapende criminelen ~ Suriname

inbraak Suriname

Suriname ~ Vakantie gangers slachtoffer van brute roof. Een gezin is dinsdagochtend rond 04.00 uur in hun diepe rust gestoord, mishandeld en beroofd door drie gemaskerde en gewapende criminelen.

Vakantie Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de daders een voordeur van de woning, alwaar het gezin (vader, moeder en een zoon) vertoefde hebben geforceerd. In de woning hebben de daders de heer des huizes en zijn levenspartner met een stroomstootwapen bewerkt. De vrouw heeft een slag moeten incasseren met een hard voorwerp aan haar hoofd.

Barstwond opgelopen

Zij heeft als gevolg daarvan een barstwond opgelopen en ook haar man werd verwond. De daders hebben eerst een mobiele telefoon van het slachtoffer weggenomen. In die telefoon had hij een biljet van Euro 500,- bewaard. In de klerenkast hadden zij een tas bewaard met daarin Euro 800,- en SRD 2000,-.

inbraak Paramaribo

Geld meegenomen

Verder hebben de daders alle kleding uit de klerenkast weggehaald. In een korte broek was er SRD 5000,- bewaard en ook met dat geld zijn de daders vandoor gegaan.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.