Bekendmaking – NVB bus- en boothouders Suriname vanaf vandaag in actie!!

NVB bus Suriname

Suriname ~ NVB bus- en boothouders in Suriname vanaf vandaag in actie. Betaling over oktober en november blijft uit. De Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS) is wederom geconfronteerd met de eeuwenoude ‘traditie’ van de autoriteiten: het niet tijdig nakomen van de financiële verplichtingen.

[quads id=1]

Bus Suriname

Hierdoor verkeren de NVB-vervoerders in een overmachtssituatie. Zij hebben voor de maanden oktober en november van het huidig jaar geen bezoldiging ontvangen. Dit heeft tot gevolg dat de NVB bus- en boothouders vanaf vandaag in actie gaan. Dit bevestigt Iwan Woon, ondervoorzitter van OBS, tegenover Dagblad Suriname. “Zolang we onze salarissen niet krijgen, blijven de bussen in de garage en de boten aan de ketting.

[quads id=1]

Geen salaris
NVB bus Suriname
Foto van Starnieuws. Voorbeeld NVB bussen Suriname

Ik ben te lang bezig geweest met de overheid en nog steeds is er geen schot in de zaak gekomen. Als je geen acties voert, gebeurt er niets in dit land.” Woon deelde mee dat de bezoldiging voor de geleverde diensten in oktober uiterlijk eind november moest plaatsvinden. Zoals gewoonlijk, heeft het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) deze verplichting aan hun laars gelapt.

[quads id=1]

Zoals gewoonlijk

De OBS heeft dan ook als reactie hierop een lamlegging van de dienst aangekondigd. “Het lijkt alsof wij iedere keer de overheid moeten subsidiëren door hen steeds voor te schieten. Maar nu hebben we geen geld meer; de rek is er nu helemaal uit”, aldus Woon. De schoolvervoerders doen overigens niet mee aan deze lamlegging.

KSR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.