Video – Moord verdachte Miquel heeft spijt. Kinderen leven zonder ouders ~ Suriname

moord Suriname

Suriname – Moordverdachte betuigt spijt en vindt het jammer voor de kinderen. De verdachte Miquel K. heeft maandag ten overstaan van kantonrechter Ingrid Lachitjaran spijt betuigd.

[quads id=1]

Moord Suriname

Hij vindt het jammer voor de kinderen, die momenteel zonder ouders hun leven moeten leiden. Dit alles valt heel zwaar voor de verdachte. In deze zaak wordt Miquel ervan verdacht zijn vrouw Nasier Tirza van het leven te hebben beroofd. Officier van justitie Shanta Mahadew stelde de verdachte gisteren enkele vragen. Zij wilde weten hoe vaak de verdachte het huis had verlaten.

[quads id=1]

Alles terugdraaien

Naar zeggen van Miquel had hij op 12 maart het huis verlaten. Hij had een mobiele telefoon van zijn vrouw stuk geslagen. Hij zou wensen dat hij al deze zaken terug kon draaien en dat hij weer samen met zijn vrouw en kinderen het leven kon doorbrengen, maar helaas kan dat niet meer.

[quads id=1]

5 keer geschoten

Op woensdag 6 juni dit jaar heeft de verdachte vijf keren op het slachtoffer geschoten, met als gevolg dat het slachtoffer het leven heeft gelaten. Op de vorige zitting verklaarde Miquel dat hij niet opzettelijke het strafbaar feit heeft gepleegd.

Kijk hier nogmaals naar de video erover:

Eerdere berichten:

Video – Meer over de doodgeschoten 35-jarige Irsa Kemble – Nasir ~ Suriname

 

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.