Politiebericht – Man steekt huis van bloedeigen zus in brand te Paramaribo

brand Paramaribo

Paramaribo ~ Twee woningen door brandstichting in vlammen opgegaan. Papoe, P. heeft op zaterdagmorgen 1 december brand gesticht op een woonadres aan de Snijbonenstraat in het politie gewest Munder Buiten te Paramaribo.

[quads id=1]

Brand in Paramaribo

Op dat adres staan twee woningen. Een zus van Papoe woont met haar man en drie kinderen in het ene huis en een zwager van haar woont in het ander huis op het erf. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Papoe een psychiatrisch patiënt is. Dat hij op die bewuste zaterdagmorgen op het woonadres van zijn zus verscheen.

[quads id=1]

Kinderen alleen thuis

Op dat moment waren alleen de kinderen in huis. Papoe verjoeg de kinderen uit het huis waarna hij vermoedelijk geld uit het huis weg nam. Daarna verliet hij de plaats. Kort daarna verscheen hij weer ter plaatse en verjoeg de kinderen weer uit hun woning. Bij die gelegenheid had hij een fles inhoudende vermoedelijk gasoline bij zich.

[quads id=1]

Fles met Gasoline

brand NederlandHij besprenkelde de woning met het brandstof en stak die vervolgens aan. Na zijn daad verliet Papoe de plaats. Hij is niet ver van de Snijbonenstraat door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie.
Door de criminele daad van Papoe zijn beide woningen in de Snijbonenstraat afgebrand. De huizen waren niet tegen brand verzekerd. Papoe is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.