Clyde Cairo verlaat de SLM om directeur te worden van het Diakonessenhuis Suriname

SLM Suriname

Suriname ~ Cairo verlaat SLM voor directeurschap Diakonessenhuis. Clyde Cairo, Vice President Commercial Affairs van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) gaat na ruim 25 jaar in januari een andere uitdaging aan.

[quads id=1]

SLM Suriname

Starnieuws verneemt dat Cairo algemeen directeur wordt van het Diakonessenhuis Suriname. Cairo is gevraagd door het bestuur van het ziekenhuis om de leiding van de instelling op zich te nemen. Na lang wikken en wegen heeft hij besloten te kiezen voor de uitdaging.

[quads id=1]

Besluit is al bekend
SLM Suriname
Foto Van Starnieuws

Dit besluit is intussen al bekend bij de directies van de SLM en het Diakonessenhuis. Tot en met eind van dit jaar is Cairo nog verbonden aan de SLM. Vernomen wordt dat het vertrek van Cairo bij de parastatale instelling niets te maken heeft met de SLM Suriname.

Zelf gekozen voor een nieuwe uitdaging

[quads id=1]

Hij heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.