Video – Tyrone Spong vecht op 21 december tegen Braziliaan Pedro Otas in Suriname

Spong Suriname

Suriname ~ De tegenstander van de Surinaams-Nederlandse bokser, Tyrone Spong, bij het WBC- Wereld Zwaargewicht Titel gevecht is de Braziliaan Pedro Otas. Hij is nummer 2 zwaargewicht kampioen van Brazilië.

[quads id=1]

Spong Suriname

Deze bokser staat bekend om zijn vele ‘knock outs’ en komt uit Sao Paolo, melden de organisaties Purple Promotion en A and T Event Promotions.

[quads id=1]

In NIS

Het gevecht dat onderdeel is van het boksevent ‘The King Returns to his Jungle’ vindt plaats op 21 december in de Anthony Nesty Sporthal. Purple Promotion en A and T Event Promotions uit Miami Florida verwezenlijken de droom van Tyrone Spong om in zijn geboorteland voor eigen publiek een boks gevecht te organiseren.

Droom van Tyrone

Het contract werd in november met de World Boxing Council voor het gevecht van Tyrone Spong in Suriname samen met nog 5 andere boks partijen, waarvan 2 andere titel gevechten getekend.

[quads id=1]

spong Suriname

MMA-vechter en voormalig kickbokserTyrone Spong ook bekend als ‘The King of the Ring’ heeft in 2015 zijn intrede gedaan in professioneel boksen en heeft al twaalf gevechten achter de rug, waarvan allemaal gewonnen door middel van KO.

Allemaal KO

Voor Tyrone staat er dus met deze bokspartij heel veel op het spel, omdat hij altijd voor “eigen” publiek heeft willen vechten en ook een belofte tegenover president Bouterse inlost dat hij in Suriname zijn titel komt verdedigen.

Kijk hier naar de persconferentie over het gevecht:

[quads id=1]
en een leuk vraaggesprek:

Wil je weten hoe Pedro zich in de ring gedraagt. Kijk naar deze video:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.