Politie schiet vluchtende rovers Elton en Clyde neer. Derde is ontsnapt ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Twee roofverdachten beschoten tijdens vlucht. De recherche van midden Suriname heeft op zaterdag 1 december twee roofverdachten tijdens een wilde achtervolging beschoten.

[quads id=1]

Politie Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een moeder samen met haar twee kinderen over de Magentaweg liep. Op een gegeven moment stopte een voertuig (een Toyota Run-X) bij het trio. Een van de inzittenden rukte de tas van vrouw en reden zij weg. De politie werd hierover gewaarschuwd.

[quads id=1]

Tas weggerukt

De sterke arm zette een achtervolging in. Ter hoogte van de Bomaweg gelukte het de politie om de twee verdachten, Elton S. (36) en Clyde M. (31), aan te houden. Tijdens deze actie van de politie hebben beide verdachten schotverwondingen opgelopen in hun onderbeen.

[quads id=1]

Derde verdachte

politie Suriname

Een derde verdachte is voortvluchtig met de buit. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie werkt aan de opsporing van de voortvluchtige dader.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.