Politiebericht – Perkash breekt arm van zijn vrouw ondanks beschermingsbevel ~ Paramaribo

arm politie

Paramaribo ~ Perkash leert het maar niet af. De 46-jarige Perkash S. is op zondag 25 november door de politie van het ressort Uitvlugt te Paramaribo aangehouden voor mishandeling van zijn vrouw.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Het echtpaar had huwelijksproblemen en wel zodanig dat de echtgenote de echtelijke woning verliet. De vrouw deed het verzoek en kreeg een beschermingsbevel tegen Perkash. Na enige tijd keerde de echtgenote weer naar huis.

[quads id=1]

Terug naar huis

Daarbij kreeg zij een aangepaste beschermingsbevel waarin opgenomen is dat haar echtgenoot Perkash haar niet meer mocht mishandelen of bedreigen. Op 25 november keerde Perkash in beschonken toestand naar huis. Tijdens een woordenwisseling bracht hij zijn echtgenote zodanige slagen toe dat zij een armfractuur opliep.

Hij is opgesloten
arm politie
Voorbeeldfoto gebroken arm

De ingeschakelde politie hield Perkash aan die, na afstemming met het Openbaar Ministerie, achter slot en grendel is gezet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.