Home Overleden

Overleden – 35-jarige Ruth Greenidge – Ramdas ~ Leerkracht uit Nickerie

Hierbij maakt Stichting onderwijs der Evangelische Broedergemeente Suriname bekend dat leerkracht


Ruth Greenidge – Ramdas

van de A.G. Spangenbergschool te Nickerie is overleden.
Ze was 35 jaar

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden te Nickerie

overleden Nickerieoverleden Nickerie


Foto binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.