Video – Indiase ster Priyanka Chopra getrouwd met 10 jaar jongere Nick Jonas ~ India

getrouwd India

India ~ Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd. Dat meldt Chopra op haar Instagram-account. Naar verluidt is het stel zaterdag in het Indiase Umaid Bhawan-paleis getrouwd, meldt People.

[quads id=1]

Getrouwd in India

Het paleis in de Indiase stad Jodhpur is een van de grootste paleizen ter wereld.

De meerdaagse bruiloft is vier maanden na hun verloving eind juli. Op zaterdag gaf het stel elkaar het ja-woord tijdens een christelijke ceremonie en werden de door Chopard gemaakte trouwringen uitgewisseld.

[quads id=1]

Zijn vader

De huwelijksplechtigheid werd geleid door de vader van de bruidegom Paul Kevin Jonas Sr.

https://www.instagram.com/p/Bq2Y95tH9NL/

10 jaar verschil

De 36-jarige bruid verscheen in een jurk van Ralph Lauren en de 26-jarige bruidegom had een Ralph Lauren Purple Label pak aan. Ook de rest van het gezelschap had kleding van de Amerikaanse modeontwerper aan, die goed bevriend is met de bruid.

Op zondag wordt de bruiloft vervolgd met een traditionele hindoe-ceremonie om de cultuur en achtergrond van Chopra te eren.
Bekijk hier een leuke video van de twee tortelfuifjes:

[quads id=1]


Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.