Video – Dode vrouw gevonden in water te Paramaribo Noord

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Het was een uur ‘s middags en er reed nauwelijks verkeer over de Copernicusstraat te Paramaribo. Enkele agenten probeerden vanuit de berm uit te zoeken of er daadwerkelijk een levenloos lichaam in de trens langs de weg lag, zoals een omstander die alarm sloeg had doorgegeven.

[quads id=1]

Om beter zicht te krijgen op de situatie, reden de wetsdienaren naar de overkant van de trens langs de Jan Steenstraat. Toen werd het hun duidelijk dat het om een levenloos lichaam ging.

Het lijk lag met het gezicht in het water. Het vermoeden bestond ruim anderhalf uur dat het om een manspersoon ging van middelbare leeftijd. De brandweer werd erbij gehaald, die het lijkt met behulp van een haak met enige moeite naar zich toe kon trekken, terwijl enkele omstanders toekeken.

[quads id=1]

Het lichaam werd nagekeken en toen bleek dat het om een vrouw van middelbare leeftijd gaat. Het haar van de vrouw is kortgeknipt en haar gezicht is opgezwollen. De identiteit is nog onbekend.

Een politie-inspecteur vertelde aan de redactie dat er zware vermoedens zijn dat het om een misdrijf gaat. “Het lijkt niet op zelfmoord, maar wij wachten het obductierapport af. Naar wat ik hier heb gezien zeg ik uit ervaring dat het vermoedelijk om een misdrijf gaat.

[quads id=1]

Iemand die zelfmoord wil plegen zou zo een plek niet uitkiezen.” Tekenen op het lichaam indiceren een misdrijf. Een lid van de forensische opsporing zegt dat het lichaam vermoedelijk in de avonduren in de trens is gedumpt.

Bekijk hier de video’s. De beelden kunnen vevelend overkomen.

[quads id=1]

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.