Politiebericht – Buitenlandse vrouw bewusteloos aangetroffen in hotel kamer Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Hotel gasten schieten vrouw te hulp. De 43-jarige Vietnamees Van Mui N. is op maandag 26 november door de politie van regio Paramaribo aangehouden voor mishandeling.

[quads id=1]

Hotel in Paramaribo

In de vroege ochtend van 26 november hoorden hotel gasten een gestomp en hulp geroep van een vrouw uit een van de hotelkamers komen. Enkele gasten gingen op het hulpgeroep van de vrouw af. De hoteldeur bleek op slot te zijn. Met behulp van een “masterkey” deed een hotelemployee de kamerdeur open.

[quads id=1]

Kamer op slot

Bij die gelegenheid werd een bewusteloze vrouw op de vloer van de hotelkamer aangetroffen; terwijl haar partner op het bed zat. Per ontboden ambulance is de vrouw afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis te Paramaribo.

Buitenlanders in Suriname

hotel Paramaribo

[quads id=1]

Na enige tijd kwam de vrouw bij kennis en mocht na medische behandeling het ziekenhuis verlaten. Haar partner Van Mui is door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Van Mui en zijn partner vertoeven legaal in Suriname.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.