Dode man badend in bloed aangetroffen na heftige steekpartij in Paramaribo

overleden Paramaribo

PARAMARIBO – Een man is zaterdagochtend na een steekpartij aan de Prinsessestraat te Paramaribo overleden aan zijn verwondingen. De dader vluchtte na zijn daad in onbekende richting.

Steekpartij Paramaribo

overleden Paramaribo

De identiteit van zowel de dader als het slachtoffer is vooralsnog onbekend. Volgens ooggetuigen was er sprake van een woordenwisseling tussen de twee mannen waarna de ene een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en de andere daarmee stak in zijn buikstreek.

Steek in de buikstreek

De gealarmeerde politie die snel ter plaatse arriveerde schakelde de hulpdiensten in. Het ambulancepersoneel constateerde dat het slachtoffer dat badend in zijn bloed op straat lag, geen teken van leven meer vertoonde.

Badend in bloed

overleden Paramaribo

Een ingestelde arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam in beslag werd genomen voor obductie. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

Foto binnengekomen via Facebook en van Anthony Jankie
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.