Anoniem – Mijn vriend heeft iemand leren kennen tijdens zijn vakantie in Suriname.

vakantie Suriname

Suriname ~ Hallo iedereen . Ik ben Isa. Ik ken Carl nu 12 jaar. We hebben een baby en een meisje van 4 jaar. We wonen samen in Zaandam en we zijn allebei Surinaams. Ik ben nooit in Suriname geweest.

[quads id=1]

We komen uit Suriname

Suriname boeit me ook echt niet. Al jaren gaat het niet goed daar. Ik heb nooit interesse gehad om er naartoe te gaan. Maar ik heb dan ook geen familie daar. Carl wel. Zijn moeder woonde ook altijd in Suriname. Dus hij was vaker daar op vakantie.

Alleen, zonder ons. En de laatste keer heeft hij onze dochter meegenomen want zijn moeder was heel erg ziek. Ze wilde ons nog graag zien. Ik heb geweigerd en ben met de baby thuisgebleven. Met heel veel verdriet heb ik mijn meisje meegestuurd. Ik wilde niet maar Carl wilde perse dat ze zijn moeder een laatste groet zou geven. met school konden ze het gelukkig wel regelen. Ze hadden een open ticket. Ze zou nog met school beginnen dus ze hoefde geen les te volgen in Suriname. Wel kreeg hij ‘huiswerk’ mee.

[quads id=1]

6 weken vakantie

In totaal zijn ze 6 weken weggebleven. Na vier weken is mijn schoonmoeder komen te overlijden en na de begrafenis zijn ze teruggekomen uit Suriname.

Ik ben er dus achtergekomen dat hij een ‘vriendin’ daar heeft leren kennen. Een jonge meid van 24 jaar. Sheila. Ze werkt in een ziekenhuis in Suriname. Hij heeft haar leren kennen toen hij zijn moeder ging bezoeken want ze is al die tijd in het ziekenhuis gebleven. Ze heeft hem met veel geholpen, in het ziekenhuis. Rondom het overlijden van zijn moeder. Maar ze gingen ook vaker dagjes uit, stappen en buiten de stad. Samen met mijn kind nog erbij.

[quads id=1]

Oppas vriendin

Hij ‘betaalde’ haar om op de kleine van me te passen. Hij zegt dat ze ook oppasmoeder is in haar vrije tijd dus daarom vertrouwde hij haar met der. Dus mevrouw heeft vrij genomen om een maand oppasmoeder te spelen voor mijn kind.  Ik wist het niet hoor. Ik dacht al die tijd dat het de dochter van zijn broer was die steeds erbij was. Mijn dochter is heel vrij met haar en ze sliep ook vaker bij haar. Of met haar. Carl zegt dat hij vaker uitging en dan bleef zij bij die kleine. Hij had een appartement gehuurd. Dan bleef ze daar slapen met ons kind. Een ander nichtje was er meestal ook bij. Zo zie je hoe die mensen daar zijn. ze laten gewoon hun kind bij een vreemde. Ik zou dat nooit doen.

Ik zou het nooit doen

Kijk dit alles heeft hij me pas in details verteld toen hij terug was. Ik snap niet dat hij me dat niet direct heeft gezegd. Hij weet natuurlijk dat ik het niet zou goedkeuren. Een meisje van 24 jaar alleen met mijn kind in huis. Hij zegt dat hij haar vertrouwde. En anders had ik maar mee moeten gaan. Ik heb zelf geweigerd. Dat klopt wel. En zover ik weet heeft ze mijn dochter goed behandeld want ze heeft een hele leuke vakantie gehad. Dat wel. Ik moet dat wel eerlijk zeggen. die Sheila heeft haar niets gedaan. Mijn dochter is mondig. ik heb haar alles gevraagd.

Uiteindelijk is alles goed verlopen. Dus mijn vriend en ik hebben de hele tijd problemen om dit ding. Het was een beetje verminderd. Ook omdat ik een beetje rekening probeerde te houden met hem. Hij was druk en zijn hoofd was ook vol. Natuurlijk was zijn moeder erg ziek en ging ze dood. Ik kon ook een goede vrouw zijn geweest en mijn vriend steunen. Maar ik koos ervoor om in Nederland te blijven met de baby. Hij heeft me dat wel kwalijk genomen. Maar die jongen van me is net 4 maanden. Ik kon toch niet gaan? wat moest ik doen? Moest ik die baby dan in Nederland achterlaten. Nee toch? Vandaar dat ik die tori van die Sheila heb gelaten.

[quads id=1]

Hij neemt het me kwalijk

Maar nu is meneer een dozen aan het pakken voor de familie. Doet hij vaker maar nu is er ook een doos voor Sheila bij. Een grote doos met allemaal lekkers en kleding. Ik zag dat ze een lijstje heeft gemaakt voor hem met dingen. Dior parfum. Dat ook nog. Geen goedkope dingen. Dus toen ben ik wel weer heel erg boos geworden.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van stylescop

Hij zegt dat het allemaal niets voorstelt en dat ze gewoon een soort van vriendin voor hem is geworden. Hij is haar dankbaar dat zij WEL voor hem klaar stond in plaats van zijn vrouw. Dat heeft hij me precies zo gezegd. Dus het is oorlog tussen ons. ik ben weggegaan met de kinderen maar eigenlijk heb ik er spijt van. Ik had niet weg moeten gaan. Ik had het moeten uitpraten. Hij heeft verdriet. Zijn moeder is er niet meer en ik zeur over een dame. Ik heb hem wel uitgescholden. Hij heeft me toen gezegd dat hij spijt heeft dat hij niet met Sheila naar bed is gegaan. Toen heb ik mijn spullen gepakt en hem gezegd dat hij naar der toe mocht gaan.

[quads id=1]

Nu hebben we ruzie

Een stomme ruzie. Gewoon jaloezie. En eigenlijk voel ik me een slechte vrouw. Ik ben fout in deze. Ik had hem beter moeten steunen. Dan had hij geen steun gezocht bij een ander. Hij doet ook altijd alles voor mij. Ik had achteraf toch mee moeten gaan. De baby kon misschien wel mee. We zouden wel een oplossing kunnen vinden. Ik was te snel om nee te zeggen.

Wat denken jullie?

Maar toch ben ik benieuwd naar jullie mening. Hoe zou jij het vinden als je vriend je kind van 4 bij een jonge meid van 24 achterlaat die hij zelf nauwelijks kent? En is het normaal dat hij dure parfum koopt voor haar en spullen stuurt. Hij koopt wel graag dingen voor anderen hoor. Ja, hij is haar dankbaar maar hij heeft haar toch betaald voor haar diensten. En ben ik een slechte vrouw door hem alleen naar Suriname te laten gaan? Als ik fout ben willen jullie het me dan zeggen. Ik heb er geen problemen mee om mijn excuses aan te bieden. Ik ben nu vooral boos om die doos met spullen. dat vind ik belachelijk. het lijkt alsof ze zo belangrijk is opeens.

[quads id=1]

Ik ga wel terug naar huis

Hoe moet ik dit probleem nu oplossen. Ik ga wel terug hoor. Maar wat doe ik met die Sheila? Ik wil helemaal niet dat ze in zijn leven is. Dat ze vrienden blijven. Ik weet dat ze helemaal in Suriname is. Hij zegt me dat hij niet verliefd op haar is en dat er niets is gebeurd tussen hun. Maar ze appen en bellen en ze stuurt ‘verlanglijstjes’. Ik vind dat echt niet normaal hoor. Jullie wel? Ik heb een foto van der gezien. Ze is echt zo een banga achtige type.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik ben verliefd geworden op een man die op vakantie was in Paramaribo

Anoniem – Ik ben verliefd geworden tijdens mijn vakantie in Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig