Opgelet!! Politie gaat nog harder optreden tegen foutparkeerders Kerkplein ~ Paramaribo

kerkplein Paramaribo

Paramaribo ~ Foutparkeerders kerkplein worden ook beboet. Nadat de politie herhaaldelijk voertuigen heeft weggesleept rondom het onafhankelijkheidsplein is het de beurt aan het kerkplein te Paramaribo.

[quads id=1]

Kerkplein Paramaribo

Het probleem van foutparkeerders van vooral de Mr.F. Lim A Postraat langs het Onafhankelijkheidsplein is volgens het hoofd van de voorlichtingsafdeling van politie, Humprey Naarden verholpen. Echter blijven tientallen personen dagelijks hun voertuigen parkeren op het trottoir rondom de centrumkerk, terwijl het ook daar verboden is.

[quads id=1]

Verboden te parkeren

Er zal binnenkort ook hier en op andere plekken waar er een verbod geldt strak worden opgetreden. De voertuigen zullen elke keer weggesleept worden als bestuurders geen gehoor geven aan de verkeersregels. “Iedereen die deelneemt aan het verkeer moet zich aan de regels houden, wij gaan ervan uit dat ze die kennen. Men riskeert niet alleen boetes, het voertuig wordt weggesleept en geborgen en de eigenaar of bestuurder zal alle kosten betalen. We zullen dezelfde procedure hanteren op alle plekken waar er niet geparkeerd mag worden. We hebben eerder al gewaarschuwd en men krijgt weer een waarschuwing hier, daarna zullen wij ze wegslepen. Je wordt dan een dief van je eigen zak.”

[quads id=1]

Tijdelijk  in acht genomen

De politiefunctionaris zegt dat het vaker blijkt dat de regels tijdelijke in acht genomen worden. “Op het moment dat de politie minder strak controleert zie je ze weer. Wij moeten nu constant checken, want men doet het na verloop van tijd weer.” Dagelijks parkeren personen hun voertuig urenlang op plekken in de binnenstad waar er een parkeerverbod geldt en gaan naar het werk of gaan boodschappen doen.

[quads id=1]

Politie doet haar werk

kerkplein Paramaribo

Herhaaldelijk worden automobilisten beboet. Volgens de politie inspecteur ligt de grote verantwoordelijkheid bij de bestuurders om te beseffen dat zij de regels in acht moeten houden. “De politie doet haar werk en voert de controle uit.”

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.