Oud-voetballer Jules Smith is 90 jaar geworden ~ Paramaribo Suriname

verjaardag Paramaribo

Paramaribo ~ Oud-voetballer Smith 90 jaar geworden. In Mata Gauri te Paramaribo stonden familieleden van Julienne Leonard Smith afgelopen maandag stil bij zijn 90ste verjaardag.

[quads id=1]

feestje in Paramaribo

De kerngezonde negentiger, die het levenslicht zag op 26 november 1928, vierde samen met zijn familie en vrienden deze heugelijke dag. Smith heeft jaren gewerkt voor de Billiton en was onder meer Garage Chef.

16 kleinkinderen

Uit het huwelijk met Eline Hok-A-Hin, nu wijlen, werden 5 kinderen geboren. Smith heeft 16 kleinkinderen, 13 achterkleinkinderen en 1 achter-achterkleinkind.

[quads id=1]

Het nieuws volgt hij dagelijks zowel via tv als online. ‘Jules’, zoals hij door vrienden en familie wordt genoemd, is met zijn oude voetbalclub Voorwaarts 3 maal landskampioen geworden, waar hij heeft gevoetbald van 1949 tot en met 1957. Zijn voorliefde voor voetbal heeft hij nog steeds behouden. Hij is een grote fan van AFC Ajax en FC Barcelona. Jules Smith heeft een gouden tip voor iedereen die ook 90 wil worden: “stop met roken”.

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

RB (foto’s: Errol Djotaroeno)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.