2018 – Bekendmaking. Vier maanden twk-uitbetaling ambtenaren in december ~ Suriname

geld Suriname

Let op!!

Dit bericht is van 2018

Suriname ~ De ambtenaren zullen in december vier maanden betaling (terugwerkende kracht; twk) krijgen van het verhoogde salaris.

[quads id=1]

Ambtenaren in Suriname

De salarissen zijn in september verhoogd, maar werken terug tot januari 2017. De leerkrachten, die nog een resterend bedrag moeten krijgen, worden in december geheel uitbetaald. Het personeel van de Anton de Kom Universiteit krijgt twee maanden salariscorrectie uitbetaald. De gepensioneerde ambtenaren zullen op basis van afspraken gemaakt met de president van eveneens twk ontvangen.

[quads id=1]

4 maanden

Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën, bevestigt tegenover Starnieuws dat zoals eerder meegedeeld, op basis van een schema de twk ingelopen wordt. De ambtenaren krijgen twk van mei, juni, juli en augustus 2018 uitbetaald. Vernomen wordt dat het neerkomt op een maand salaris.

Uitbetaling twk

In januari zal verder gesproken worden met de Centrale van Landsdienaren Organisaties en de andere betrokken organisaties over de uitbetaling van de twk van de overige maanden.

[quads id=1]

srd SurinameDe formalisering van de uitbetaling wordt schriftelijk meegedeeld aan diverse organisaties. De brieven zijn reeds onderweg, zegt Hoefdraad. De loonadministratie van diverse ministeries krijgen ook instructies om het besluit voor uitbetaling te verwerken.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.