Video – De president van Guyana heeft kanker en hij gaat het rustiger aan doen

president Guyana

Guyana ~ President van Guyana gediagnosticeerd met kanker. De Guyanese president David Granger is gediagnosticeerd met kanker en is onder behandeling geweest in een ziekenhuis in Cuba.

[quads id=1]

President Guyana

President Granger is samen met First Lady Sandra Granger op 20 november 2018 teruggekeerd naar Guyana. Hij is ongeveer drie weken in Cuba geweest voor medische behandeling.

De 73-jarige president lijdt aan non-Hodgkin-lymfoom. Een vorm van kanker. President David Granger geeft gehoor aan het advies van zijn Cubaanse medische specialisten: Als gevolg van zijn voortdurende behandeling zijn de openbare verplichtingen van het staatshoofd verminderd. Desondanks blijft president Granger zijn taken uitvoeren

[quads id=1]

Minder in het openbaar

Het medische team van de president voerde een aantal medische ingrepen uit, waaronder een chemotherapie behandeling. De president heeft gelukkig goed gereageerd op de behandeling. Aldus een woordvoerder van de regering.

president Guyana
Foto van Caricom today

President Granger dankt een ieder die met hem meeleeft. Granger is sinds 2015 president van Guyana.

Kijk hier naar de persconferentie waarin de president vertelt over zijn situatie:

[quads id=1]

In deze video keren de president en zijn vrouw terug naar Guyana vanuit Cuba:

Bron: http://www.lachispa.eu & http://demerarawaves.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.