Overleden – Mijn mattie, mijn brada Denzel Yard ( Teddy) ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Saang jongoe Teddy jongoe,
Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik op zo een manier afscheid van je moest nemen. Ik geef je een stevige hand druk in de pauze en je zegt me hoe ontspannen het gaat met je dat je het goed maakt. Ik til je op zet je in de auto en hoop dat je het goed maakt zodat ik je morgen weer kon zien, maar jammer genoeg moest ik afscheid van je nemen want je bent naar een betere plek engel
👼🏾

[quads id=1]

De manier hoe jij en ik waren was niet normaal te ie be shie mi kreeg ik de grootste smile omdat ik om jou zo happy werd brada, vorige week ben ik down en je veranderd mijn stemming door me te stoppen midden van het erf en me te zeggen “broertje noh noh lachen lachen kom op “ en ik lach omdat yu be sab fa yu be set a tori
💔

Te mi nanga yu be gie laf tori na altijd lafu was standaard a fas fa oe be bouw dat mi kong opo yu pot ien a wagi met de gedachte je morge te zien teddy 🐻 mi nanga yu be de tra fasi boi saaaangg ala sma be lob fa ie be de

Waarom zo vroeg brada waarom , HEEL VEEL LOBI BROER , NAAR EEN BETERE PLEK WANT DAT VERDIEN JE
❤️ 🌹
RUST ZACHT

Denzel Yard
(Teddy)

HEEL VEEL STERKTE AAN DE FAMILIE ❤️

~ Joshua ~

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.