58-jarige KKF-ondervoorzitter Moulijn Abas overleden ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ KKF-ondervoorzitter heengegaan. Moulijn Abas, ondervoorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) tevens directeur van Lincoln Handelmaatschappij NV, heeft op 26 november het tijdelijke met het eeuwige verwisseld.

[quads id=1]

Lincoln Paramaribo

Dit bevestigt Jayant Padarath, voorzitter van KKF, tegenover Dagblad Suriname. Hij deelde mee dat Abas wel met gezondheidsissues te maken had, maar niet van dien aard dat het fataal zou moeten aflopen. “3 maanden geleden was hij kerngezond, maar plotseling is hij ziek geworden waardoor zijn gezondheidstoestand achteruitging.”

[quads id=1]

Lid van KKF

Abas was vanaf het jaar 2000 lid van KKF als vertegenwoordiger van de bedrijfsgroep ‘Detailhandel’ en fungeerde 7 jaren als ondervoorzitter van KKF. Het is nog niet duidelijk wie deze functie zal overnemen.

[quads id=1]

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

KSR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.