41-jarige verdachte Sunil heeft vrouw van boven de 60 bruut misbruikt ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Rechter geïrriteerd door tegenstrijdige verklaringen verdachte. “Hori yu mofo. Ze kon je moeder zijn, dit is zeer ernstig, probeer het niet goed te praten.”

Rechter in Suriname

Zo reageerde een lichtelijk geïrriteerde rechter Cynthia Valstein- Montnor tegenover de 41-jarige verdachte Sunilkoemar L. Hij probeerde op dat moment zijn onschuld te bewijzen in een brute misbruikzaak, terwijl hij enkele minuten daarvoor wel had toegegeven het feit te hebben gepleegd.

“Ik heb haar niet intiem misbruikt. A frow lobi mi, het zijn een paar andere mannen die dat hebben gedaan”, beweerde de verdachte. Hij zou in september dit jaar een vrouw van boven de zestig jaar tot bloedens toe intiem hebben misbruikt. Hij ging via het raam naar binnen, toen de vrouw weigerde de deur open te doen.

Via het raam

De verdachte bedreigde de oudere vrouw met de dood en misbruikte haar. Daarna sloeg Sunilkoemar L. de telefoon van de vrouw kapot, waardoor ze niet kon bellen. Hij liet haar in hulpeloze toestand achter. Een familielid dat de volgende dag op bezoek kwam, trof haar bewusteloos aan.

Op de vraag waarom hij dat heeft gedaan, antwoordde de verdachte: “Ik was dronken, ik wilde soft en chips voor haar brengen, omdat ik van haar hou.” Vol verbazing keken Valstein en officier van justitie Bibian Tjin Liep Sjie naar de verdachte. Uit het medisch rapport blijkt dat het slachtoffer op gruwelijke wijze is misbruikt.

Gruwelijke wijze
vrouw Suriname
Voorbeeldfoto van Samachar Nama

De verdachte kwam kort daarna weer op zijn verklaringen terug en zei dat hij niet in de woning van de vrouw is geweest. “Ik was aan het werk. Ik ben het niet, ze heeft niet goed gezien.” Valstein-Montnor wees hem erop dat ze ook zijn houding zal meenemen in het eindoordeel. Dat mocht niet baten, want de verdachte ging door met zijn tegenstrijdige verklaringen.

Tegenstrijdige verklaringen

Uit onderzoek blijkt dat Sunilkoemar L. het slachtoffer sinds eind 2016 molesteert. Hoewel ze hem meerdere malen afwees, bleef hij haar lastig vallen. Na de verdachte een tijdje te hebben gehoord, had de rechter er genoeg van. “Je bent toch niet gek, ook al heb je gedronken. Je weet wat je doet.

Probeer je handeling niet goed te praten met allerlei rommel. Ik ben al lang in dit vak en dit maak ik voor het eerst mee. Dit is verschrikkelijk.” Ze stelde de zaak uit naar 11 februari. Dan wordt ook het psychologisch rapport behandeld.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.