Video – Politie Nederland opzoek naar 3 mannen na gewelddadige beroving

politie Nederland

Nederland ~ Drie mannen hebben maar liefst 13.000 euro uitgegeven met de pinpas van een 18-jarige vrouw uit Zoetermeer in Nederland.

[quads id=1]

Politie Nederland

politie NederlandZij is afgelopen zomer bedreigd en met geweld beroofd van haar pas en pincode. De mannen zijn duidelijk in beeld tijdens de verschillende transacties.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 27 november. In totaal gaat het om drie verdachten. Twee van hen zijn gefilmd bij tabakswinkel “De Jongens” in de Vlamingstraat in Den Haag, waar ze 300 euro uitgeven.

[quads id=1]

Ze hebben gepint

Bij A-Mac in de Wagenstraat is een laptop ter waarde van 2.699 euro gekocht. Bij deze aankoop zijn alle drie de verdachten in beeld. Daarnaast is er nog twee keer 5.000 euro gepind bij de ING Bank aan de Leyweg in Den Haag. Tijdens deze transactie zijn twee van de drie verdachten te zien.

[quads id=1]

Bel de tiplijn

Herkent u de mannen?
Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Tip de politie via WhatsApp: +316-17214856
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bekijk deze link voor meer informatie:
Bron: OmroepWest.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.