Man mishandelt partner bij de kassa van bekende supermarkt in Paramaribo

slaan Suriname

Paramaribo ~ Vrouw krijgt klappen in supermarkt Paramaribo Noord. Een jonge vrouw heeft gisteren enkele klappen van haar partner moeten incasseren.

[quads id=1]

Supermarkt Paramaribo

Het geweldincident vond plaats in een bekende supermarkt in het noorden van Paramaribo. Volgens een kassière die getuige was, ontstond er een heftige woordenwisseling over geld tussen het latere slachtoffer en de man.

[quads id=1]

Ruzie over geld

Kort daarna begon de mishandelaar de vrouw enkele klappen in het gezicht te geven. “Volgens mij had de man erop gerekend dat zijn partner voldoende geld in haar portemonnee had om de boodschappen te betalen. Maar toen er betaald moest worden vroeg ze juist geld aan de man.

[quads id=1]

slaan ParamariboHet geld was op

Mogelijk heeft zij zonder zijn medeweten geld opgemaakt en werd de man om die reden boos”, is het relaas van de getuige.

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.