Onderneemster in Suriname na sluitingstijd beroofd door gewapende criminelen

Paramaribo politie

Suriname ~ Eigenares gordijnenzaak beroofd. Twee criminelen hebben vrijdag na sluiting van de winkel aan de Martin Luther Kingweg, de eigenares van deze gordijnenzaak beroofd.

[quads id=1]

Onderneemster Suriname

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een van de medewerkers. Volgens deze ooggetuige waren zij allemaal buiten de zaak. De traliedeur ging net dicht toen een voertuig het terrein kwam oprijden. De dames zagen dat er mensen in de wagen zaten, maar niemand stapte uit. Op een gegeven moment stapten twee gemaskerde mannen uit het voertuig, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen.

[quads id=1]

Gemaskerde criminelen

De criminelen gingen af op de eigenares. Zij rukten haar tas weg en namen snel plaats in de vluchtauto. Na de daad verlieten de rovers de plaats met die auto, waarop een taxibordje was geplaatst. Het slachtoffer heeft geen letsels opgelopen. Alle aanwezigen schrokken van deze handeling. Een van ze schakelde terstond de politie in.

rover Suriname
Voorbeeldfoto Rover

[quads id=1]

SRD 8000

De criminelen zijn richting Paranam opgereden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De buit betreft een tas inhoudende SRD 8.000 en persoonlijke spullen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.