Na 50 jaar huwelijk is echtpaar Sewrattan – Ramdat uit Paramaribo nog steeds verliefd

getrouwd Paramaribo

Paramaribo ~ Gouden bruiloft voor echtpaar Sewrattan – Ramdat  uit Paramaribo. Op vrijdag 23 november jl. mocht het echtpaar Sewrattan-Ramdat hun gouden bruiloft herdenken.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Dit deden zij in een rustige sfeer, voorafgegaan door een kerkdienst. Het echtpaar belijdt het Hindu geloof. Samen heeft het echtpaar 1 zoon en 3 dochters, Dhr. Sewrattan was voetballer bij het voetbalteam, “Ricky Boys”. Vijftig jaar huwelijk hebben zij bereikt, door een rustig huwelijksleven te leiden en het echtpaar is nog steeds verliefd op elkaar.

[quads id=1]

Nog steeds verliefd

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw. C. Altenberg, die districtscommissaris mw. K.C. Pansa vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

[quads id=1]

getrouwd Paramaribo

getrouwd ParamariboBron: Bic Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.