Agressieve vader bijt en wurgt zijn bloedeigen dochter ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Agressieve vader bijt en wurgt 15-jarige dochter. De politie van Groningen te Suriname heeft op zaterdag de 41-jarige S.S. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake mishandeling van zijn dochter.

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Volgens verklaring van het 15-jarig meisje was zij alleen met haar vader thuis. Haar moeder was aan het werk en zij had het meisje voorgehouden om de huishouding te doen. Een van haar taken in de huishouding is het vullen van water. Zaterdagmiddag lag de vader in zijn kamer te slapen. Het meisje moest via die kamer naar buiten om het water te vullen.

[quads id=1]

Hij schrok wakker

Toen zij met de emmer uit de kamer liep, ging de deur keihard dicht. Als gevolg daarvan schrok de vader wakker en in die boze bui heeft hij zijn dochter mishandeld. In eerste instantie bracht hij haar enkele vuistslagen toe en gooide haar daarna op het bed. Het meisje stribbelde tegen waarna zij haar vader tijdens de mishandeling schopte.

[quads id=1]

Hij gooide haar op bed

Hij werd nog agressiever en beet zijn dochter aan haar been en trachtte haar daarna te wurgen. De politie van Groningen kreeg de melding via de Centrale Meldkamer van de politie. Ter plaatse aangekomen, werd het meisje aangetroffen. Er sijpelde bloed uit haar neus waarvoor zij naar de Spoedeisende Hulp werd vervoerd.

vader Suriname
Voorbeeld foto bijt wond
Opgenomen in het ziekenhuis

Zij is door de kinderarts ter observatie opgenomen. De politie heeft de agressieve vader ter zake mishandeling opgepakt en ingesloten.

Gerelateerde berichten:

17-jarige ‘stiefvader’ slaat baby van zijn 18-jarige vriendin dood ~ Suriname

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.