2 woningen platgebrand en 7 mensen dakloos in Suriname na felle brand.

brand Suriname

Suriname ~ Woningbrand te Domburg; 7 personen dakloos. Woningbrand te Domburg Suriname. Twee woningen op een erf zijn vrijdag in de vooravond geheel afgebrand aan de Domburg 5de straat.

[quads id=1]

Woningen in Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat geen van de woningen aangesloten was op het EBS-netwerk. Een van deze woningen tapte stroom van een buurtbewoner door middel van een loopkabel. In die woning is de brand ontstaan. Het vermoeden bestaat dat de brandoorzaak kortsluiting is geweest.

[quads id=1]

7 personen dakloos

brand Suriname

[quads id=1]

In totaal woonden 3 om 4 personen in elk van de huizen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Beide huizen met inboedel zijn in de vlammenzee opgegaan. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Zeven personen zijn dakloos geworden door deze woningbrand.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.