Video – Kenny B. toont liefde voor Suriname met nieuwe plaat

Suriname muziek

Suriname ~ “Mijn nieuwe plaat ‘Sranan Mi No Gwe’ is niet alleen een ode aan Suriname, maar tevens een Srefidensi geschenk.” Dit zegt de zanger tegenover dWT.

[quads id=1]

Het nummer waarin hij de liefde voor zjn vaderland bezingt, is zoals hij had beloofd, zondagmiddag gepresenteerd.

“Ik heb ik voor een andere land gekozen om mijn geluk te beproeven, maar mijn hart ligt nog steeds in Suriname. P’ ye go na dape kon bake de. Dan praat ik ook namens de duizenden Surinamers in diaspora. We willen ook graag iets betekenen voor het land, maar dat ligt niet alleen aan ons. Ik hoop dat meer mensen zich kunnen terugvinden in het lied”, meent hij.

[quads id=1]

Suriname muziek
kenny B. Foto van Facebook

Kenneth Bron, zoals Kenny B in het echt heet, is speciale gast bij het evenement BRASA Fiesta dat zondag in AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall,in Amsterdam, Nederland wordt gehouden. Van ‘Sranan Mi No Gwe’ komt er ook een bijbehorende clip. Daarvoor wordt beelden geschoten op het concert dat wordt gegeven op 13 december om het eerste lustrum van Gow2 te vieren. Kenny B is er hoofdartiest. ‘Sranan Mi No Gwe’ zal ook staan op de langverwachte nieuwe album van Kenny B.

Hij brengt de liefde van Suriname ook over naar Nederland. Luister hier naar ons volkslied gezongen in Nederland:

De zanger uit Suriname heeft al eerder zijn liefde voor ons land geuit in zijn muziek. Bekijk onderstaande video maar:

[quads id=1]

Luister hier naar een fantastische boodschap:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.