Politiebericht – Rovers schieten man neer en gaan ervandoor met zijn geld – Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Man door straatrovers neergeschoten. Een man is gisteravond, donderdag 23 november, voor zijn woning in de Abaisasteeg te Suriname opgewacht door twee criminelen van wie een gewapend was met een vuurwapen.

[quads id=1]

Rovers in Suriname

Bij die gelegenheid had de man een tas met geld bij zich. De criminelen droegen de man op om de tas af te staan. Toen de man weigerde zijn tas af te staan opende de gewapende crimineel het vuur op hem. Hij werd in beide bovenbenen geschoten waarna de tas hem afhandig werd gemaakt.

[quads id=1]

Tas met geld

Vervolgens vluchtten de criminelen weg in de richting van de Nieuw Weer Gevondenweg. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. De criminelen worden opgespoord.

[quads id=1]

politie SurinameBron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.