Politiebericht – Crimineel schiet op de politie. 21-jarige Arun aangehouden ~ Suriname

vakantie Paramaribo

Suriname ~ 21 jarige gewapende dief aangehouden. De 21-jarige Arun R. is gistermorgen, donderdag 23 november, door de politie van het ressort Leiding aangehouden kort nadat hij en zijn kompaan een 52- jarige man hadden overvallen in diens woning te Leiding 7.

[quads id=1]

Politie Suriname

Arun en zijn metgezel zijn de woning binnen gestormd via een openstaande deur. Vervolgens bedreigden deze twee criminelen de 52-jarige huisbewoner met hun vuurwapens waarbij zij er ook toe overgingen om de man slagen toe te brengen.

[quads id=1]

Ook mishapndeling

Door deze mishandeling liep de man onder andere verwondingen op in zijn gelaat. Naderhand is dit slachtoffer/benadeelde per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor medische hulp. Arun en zijn kompaan hebben onder andere geld en gouden sieraden buit gemaakt.

[quads id=1]

Schot gelost

Toen de politie ter plaatse arriveerde rende de kompaan van Arun weg waarbij hij een schot loste in de richting van de agenten. Arun zelf is in het huis aangetroffen en aangehouden. Een gouden halsketting van de benadeelde is in Arun’s bezit aangetroffen. Verder was hij gewapend met een jachtgeweer met ingekorte loop en munitie.

[quads id=1]

Arun aangehouden
politie Suriname
Voorbeeldfoto pistool

Het gestolen geld en andere goederen zijn in het bezit van Arun’s kompaan die kans zag weg te vluchten. Arun is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en de politie zal er alles aan doen om zijn kompaan zo snel mogelijk aan te houden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.