Politiebericht ~ 21-jarige vrouw rijdt man dood te Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo ~ Voetganger dodelijk aangereden. De 61-jarige voetganger Ambrikapersad, Ganga is in de vroege ochtend van vrijdag 23 november in het ziekenhuis overleden, nadat hij op donderdag 22 november betrokken is geweest bij een aanrijding.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De politie van regio Midden kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer Ganga werd aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo alwaar hij enkele uren later kwam te overlijden.

[quads id=1]

21-jarige vrouw

De heer Ganga is aangereden door een 21-jarige autobestuurster. Haar rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 71.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.