Overleden – Mijn lieve zwager en onze matti, 42-jarige Bryan Wiebers ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

2018 heb ik veel mee gemaakt het ene nog niet verwerkt en het andere kondigt zich alweer aan.
Wanneer houdt mijn verdriet nou op.

[quads id=1]

Ik ben een sterke vrouw maar dit wordt mij zelfs teveel. Mijn lieve zwager wat ga ik jou missen. Rust zacht lieverd. Ik zal jou altijd gedenken en onze herinneringen koesteren.

Ik wens de familie Gooding, Darson en Wiebers heel veel sterkte toe in het bijzonder zijn kinderen Gaitano Wiebers, Abygail Wiebers. Wat god doet is welgedaan💔

~ Jenny ~

[quads id=1]

overleden Paramaribooverleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.